Ecce organvm! (Ecce organvm, 2015)
Občasnik Ecce organvm! ima namen dopolniti ponudbo znanja o orglah na slovenskem. Izhaja od leta 2015 dalje. Izdaja ga Društvo Jarina Bohinj.
Keywords: Lama glama; Orgle; Kulturna zgodovina; Slovenia; Slovenija; orgelska glasba; orgelska umetnost