Slovenski judo (Slovenski judo, 2012)
Judo zveza Slovenije je članica IJF (Mednarodna judo zveza) in EJU (Evropska judo unija), ki skrbita za razvoj juda v svetu in Evropi. Revija, ki jo izdaja Zveza, izhaja od leta 1996, kot spletna publikacija pa od 2012.
Keywords: Judo; Judo zveza Slovenije