Koledar Družbe sv. Mohorja (Koledar Družbe sv. Mohorja (Celovec), 1873)
Je nadaljevanje Koledarčka Družbe svetega Mohora. Koledar je založila in izdajala Mohorjeva družba v Celovcu. Vsebovala je sezname knjig, ki jih je takrat kot založba izdala, rodovnik cesarjeve rodbine, popis praznikov in določbe drugih dni, vremenske napovedi, nebesna znamenja, lunine mene, koledar s beležko, povesti, pesmi in zanimivosti, imenik, objava sejmov na Slovenskem,… Koledar in besedilo je bilo obogateno z ilustracijami. Nadaljuje se kot Koledar Mohorjeve družbe v Celovcu.
Keywords: Hermagoras Society; Mohorjeva družba; Celovec; Klagenfurt; Koledarji