Lojzetov konjiček (Lojzetov konjiček, 1988)
Lojzetov konjiček je bilo glasilo sloveskih izseljencev v Avstraliji. Izšlo je enkrat oziroma nekajkrat na leto v Kenwicku. Ta publikacija je povezovala Slovence in skušala ohranjati stik z rodno domovino, jezikom in kulturo.
Keywords: Slovenski izseljenci; Australia; Avstralija; Informativni bilteni