Družinski tednik (Družinski tednik, 1933)
Družinski tednik, ilustrovani list za mesto in deželo, je nadaljevanje Romana. Izhajal je tedensko v Ljubljani. Bil je namenjen bolj kot razvedrilo ljudem.
Keywords: Časniki; Slovenia; Slovenija; 1933-1945