Tribuna (Tribuna (Ljubljana), 1951)
Tribuna: študentski časopis s precej dolgo tradicijo izhajanja, saj s prekinitvami izhaja že od leta 1951. Časopis izdaja Študentska organizacija Univerze v Ljubljani.