Publikacija (Publikacija (OŠ Dobrova), 2012)
Publikacija Osnovne šole Dobrova izide na začetku novega šolskega leta. V Publikaciji so zbrane vse najpomembnejše informacije za učence, starše in učitelje.
Keywords: Osnovna šola Dobrova