Jutro (Jutro (Ljubljana), 1920)
Dnevnik je izhajal v Ljubljani. Tekom svojega izhajanja je vseboval priloge: Mlado jutro, Ponedeljek, Življenje in svet, Jutro. Bil je političen dnevnik, prinašal je novice iz tujine in od doma. Po letu 1924 je bil glasilo Samostojne demokratske stranke v Sloveniji. Poleg redne izdaje je imel še druge: za Gorenjsko, Primorsko in za tujino. Bil je najbolj bran dnevnik v Ljubljani, ki se je zaradi kakovostnega novinarstva uveljavil tudi drugod po Sloveniji.