Sloga (Sloga (Cleveland), 1915)
List za slovenski narod je izhajal kot neodvisni časnik jugoslovanskih delavcev v Ameriki dvakrat na teden. Objavljal je novice iz matične in iz nove domovine Slovencev. Nadaljeval se je pod imenom Edinost.
Keywords: Slovenski izseljenci; Združene države Amerike; Časniki