Jugoslovenski sokol (Jugoslovenski sokol (1924), 1924)
Glasilo Jugoslovenski sokol je izhajalo mesečno v Ljubljani, kot priloga Sokolskega glasnika. Besedilo je pisano v treh jezikih: srbskem, hrvaškem in slovenskem.
Keywords: Jugoslovenski sokolski savez; Gimnastika; Sokol