IB revija (IB revija (Ljubljana), 1991)
IB revija, revija za strokovna in metodološka vprašanja gospodarskega, prostorskega in socialnega razvoja Slovenije izhaja enkrat mesečno in jo izdaja Urad RS za makroekonomske analize in razvoj. Izhaja od leta 1991.
Keywords: Gospodarski razvoj; Makroekonomske analize; Slovenia; Slovenija; economy; gospodarstvo; razvoj; planiranje