Naš glas (Naš glas (Krško), 1980)
Občinsko glasilo občine Krško izhaja tedensko, obvešča o lokalnih novostih, problematiki in kulturnem ter družbenem dogajanju na tem območju.
Keywords: Krško; občinska glasila