Koledarček Družbe svetega Mohora (Koledarček Družbe svetega Mohora, 1861)
Izdala ga je družba sv. Mohora v Celovcu. Nastane s preureditvijo društva v družbo. Leta 1873 se preimenuje v Koledar, čeprav po obliki ostane nespremenjen.
Keywords: Družba sv. Mohorja; Hermagoras Society; Klagenfurt; Celovec; koledarji