Svet elektronike (Svet elektronike, 1994)
Revija Svet elektronike izhaja večinoma mesečno. Vsebuje strokovne in poljudne članke s področja elektronike, avtomatike, regulacij, meritev, telekomunikacij, radio tehnike za radioamaterje, komponent in njihovih aplikacij, računalništva in mikroprocesorjev, akustike ter ljubiteljsko-zabavne elektronike s samogradnjami. Namenjena je tistim, ki se ukvarjajo poklicno z elektroniko, inženirjem laboratorijev in podjetij, študentom, srednješolcem in drugim.
Keywords: Electronika; Elektronika; računalništvo; computer science; telecommunication; telekomunikacije; elektronski elementi; integralna vezja; merilna tehnika; strojna oprema; optika; programska oprema; rentgenska tehnika