Economic and business review (Economic and business review, 1999)
Economic and business review je nadaljevanje Slovenske ekonomske revije. V letu 1999 se je preoblikovala v sodobno znanstveno periodično publikacijo z mednarodnim uredniškim odborom. Revija ponuja izbor člankov s področja treh znanstvenih disciplin: ekonomije, organizacijskih in poslovnih ved, ki obravnavajo problematiko v slovenskem in širšem evropskem ter svetovnem prostoru. Objavlja teoretične in empirične raziskovalne izsledke domačih in tujih avtorjev, ki proučujejo različna ekonomska vprašanja na različnih področjih človekovega delovanja. Revija izhaja štirkrat letno v angleškem jeziku, izdaja jo Zveza ekonomistov Slovenije.
Keywords: Central Europe; Eastern Europe; economy; Glasila; Gospodarstvo; Srednja Evropa; Vzhodna Evropa