Nova doba (Nova doba (Cleveland), 1925)
Tednik je izhajal najprej v New Yorku, pozneje pa v Clevelandu, Ohio. Najprej je izhajal samo v slovenščini, pozneje pa je izhajal v dveh jezikih: slovenščini in angleščini. Časnik je vseboval novice, dogajanje v glavnem po ZDA, pa tudi novice iz Slovenije in od drugod.
Keywords: Časniki; Slovenski izseljenci; Združene države Amerike; 20.st.