Otroški FairFoto (Otroški FairFoto, 2018)
Publikacija Otroški FairFoto je nastala v sodelovanju Društva fotografov Fotorama in Zadruge BUNA ob dnevu, ki so ga posvetili fotografiji in oblačilom, narejenim ali pridobljenim na ljudem in okolju bolj prijazen način. Uporabili so dokumentarno fotografijo in fotografirali otroke pri igri in raziskovanju mesta Kranj.
Keywords: Fotografija; Otroci