KPK vestnik (KPK vestnik, 2011)
Mesečnik poroča o delovanju Komisije za preprečevanje korupcije, obvešča o konferencah na protikorupcijsko temo, opominja glede oddajanja poročil itd.
Keywords: Korupcija; Preprečevanje