Mojster (Mojster, 2023)
Območna obrtno-podjetniška zbornica izdaja glasilo Mojster že od leta 2005. Z letom 2023 je pričela revija izhajati v spletni obliki.
Keywords: Območna obrtno-podjetniška zbornica Ljubljana Bežigrad