Klik (Klik (Ljubljana), 1998)
Revija Klik – oblikovalska revija s poudarkom na kreativni rabi računalnika, namenjena arhitektom, industrijskim in grafičnim oblikovalcem ter razvijalcem softvera. Revijo izdaja Pro Anima, izhaja desetkrat letno in ima tudi spletno izdajo.
Keywords: architecture; Arhitektura; Industrijsko oblikovanje; Stanovanjska arhitektura; Ekološki vidik