Vzgoja in izobraževanje v Republiki Sloveniji ... (Vzgoja in izobraževanje v Republiki Sloveniji (Slovenska spletna izd.), 2014)
Publikacija prinaša informacije o organizaciji in upravljanju izobraževanja v Sloveniji.
Keywords: education; Izobraževanje; Slovenia; Slovenija; Vzgoja