Acta agriculturae Slovenica (Acta agriculturae Slovenica, 2004)
Acta agriculturae Slovenica, znanstveno revijo za področje kmetijstva, izdajata Oddelek za agronomijo in Oddelek za zootehniko Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Revija izhaja od leta 2004, dvakrat letno in nadaljuje delo in številčenje predhodnika Zbornika Biotehniške fakultete Univerze v Ljubljani. Občasno izide tudi Acta agriculturae Slovenica Suplement.
Keywords: agriculture; Kmetijstvo