Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 168
Tip gradiva
časopisje in članki (8)
fotografije (1)
knjige (2)
patentni spisi (137)
razglednice (3)
znanstveno časopisje in članki (17)
Časopisje in članki - naslov
Academica turistica (1)
Advances in business related scientific research journal (1)
Arheološki vestnik (1)
Kemija v šoli in družbi (1)
Kmetijske in rokodelske novice (6)
Knjižnica (4)
Loški razgledi (1)
Pivo, žganje, vino, kis, droži (134)
Proteus (1)
Radiology and oncology (Ljubljana) (1)
Slovenski čebelar (2)
Sodobni vojaški izzivi (3)
Sodobnost (1963) (3)
Časopisje in članki - oblika
članki (25)
Jezik
angleški (6)
madžarski (3)
slovenski (158)
Leto izida
1820 (1)
1853 (2)
1880 (1)
1884 (1)
1889 (1)
1893 (1)
1895 (1)
1899 (1)
1899-1919 (1)
1907 (1)
1914 (1)
1922 (1)
1923 (9)
1924 (4)
1925 (4)
1926 (6)
1927 (6)
1929 (19)
1930 (13)
1931 (9)
1932 (11)
1933 (13)
1934 (18)
1935 (5)
1936 (8)
1937 (5)
1938 (2)
1939 (2)
1940 (2)
1979 (1)
1984 (1)
1986 (2)
1988 (2)
1989 (1)
1990 (1)
1992 (1)
2011 (1)
2012 (1)
2014 (1)
2016 (2)
2017 (1)
2018 (2)
2020 (1)
2023 (1)
Izvor
Biteks d.o.o. (1)
Čebelarska zveza Slovenije (2)
Društvo radiologije in onkologije (1)
GEA College (1)
Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka (1)
Kulturno-umetniško društvo SODOBNOST INTERNATIONAL (3)
Mestna knjižnica Ljubljana (1)
Ministrstvo za obrambo RS (3)
Muzejsko društvo Škofja Loka (1)
Narodna in univerzitetna knjižnica (150)
Prirodoslovno društvo Slovenije (1)
Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta (3)
Založba Univerze na Primorskem (1)
Vsebina
Bibliotekarstvo (4)
Biologija (1)
Domoznanstvo (4)
Ekonomija (2)
Fotografija (2)
Grafična umetnost (2)
Kemijska tehnologija (2)
Kmetijstvo (2)
Književnost (3)
Medicina (1)
Politika (1)
Pravo (3)
Tiskovine (10)
Verstva. Teologija (1)
Zgodovina (1)
Založnik
Biteks (1)
C. kr. kmetijska družba kranjska (1)
Croatian Medical Association - Croatian Society of Radiology (1)
Državna založba Slovenije (3)
Edukator (1)
Generalštab Slovenske vojske (3)
Jožef Blaznik (6)
Kis Tivadar (2)
Kis Tívadar (1)
Muzejsko društvo (1)
Prirodoslovno društvo Slovenije (1)
Slovenian Medical Society - Section of Radiology (1)
Slovenska akademija znanosti in umetnosti (1)
stampane z-Sziesz osztanka piszkmi (1)
University of Primorska Press (1)
Uprava za zaštitu industriske svojine (137)
W. Helfer (1)
Zveza bibliotekarskih društev Slovenije (4)
Zveza čebelarskih društev Slovenije (2)
Pravice
CC BY - priznanje avtorstva (1)
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (1)
CC BY-NC-SA - priznanje avtorstva, nekomercialno, deljenje pod istimi pogoji (1)
javna domena (149)
pravice pridržane (16)
Dostop
Ogled v listalniku (4)
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (1)
Prost (163)
Išči med rezultati (
168
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
ROKSANDA NJEGUŠ, STOLICE NA KISI
Avtorji:
Ciril Zlobec
Vir:
Sodobnost (1963)
Številčenje: 1979, letnik 27,
številka 10
Izvor: Kulturno-umetniško društvo SODOBNOST INTERNATIONAL
1. PDF datoteka (432 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Kis iz medu
Vir:
Kmetijske in rokodelske novice
Številčenje: 03.03.1899, letnik 57,
številka 9
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1537 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Kako kis ali jesih delati iz sadja
Vir:
Kmetijske in rokodelske novice
Številčenje: 17.07.1889, letnik 47,
številka 29
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1550 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Po-etika Danila Kisa
Avtorji:
Predrag Matvejevič
Vir:
Sodobnost (1963)
Številčenje: 1984, letnik 32,
številka 12
Izvor: Kulturno-umetniško društvo SODOBNOST INTERNATIONAL
1. PDF datoteka (1970 kB)
1. TXT datoteka (32 kB)
Kako napraviti dober vinski kis
Avtorji:
R. Dolenc
Vir:
Kmetijske in rokodelske novice
Številčenje: 17.09.1884, letnik 42,
številka 38
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1790 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
ENCIKLOPEDIJA MRTVIH DANILA KISA
Avtorji:
C. Z.
Vir:
Sodobnost (1963)
Številčenje: 1988, letnik 36,
številka 3
Izvor: Kulturno-umetniško društvo SODOBNOST INTERNATIONAL
1. PDF datoteka (387 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Barvanje kisa
Vir:
Kmetijske in rokodelske novice
Številčenje: 31.03.1893, letnik 51,
številka 13
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (850 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Še nekaj o tem: kako delati kis (jesih) iz sadja
Avtorji:
J. V.
Vir:
Kmetijske in rokodelske novice
Številčenje: 10.09.1853, letnik 11,
številka 73
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (332 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Kako delati kis (jesih) iz sadja
Vir:
Kmetijske in rokodelske novice
Številčenje: 27.08.1853, letnik 11,
številka 69
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (319 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Pápa (Anna kápolna)
Vir:
Razglednice
Izvor: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta
(Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo)
JPEG datoteka (292 kB)
Üdvözlet Pápáról (Esterháhy kastély)
Vir:
Razglednice
Izvor: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta
(Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo)
JPEG datoteka (377 kB)
Pápa (Reformálus nőnevelő intézet)
Vir:
Razglednice
Izvor: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta
(Oddelek za etnologijo in kulturno antropologijo)
JPEG datoteka (360 kB)
Postupak za zgotavljanje sušene pjenice
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (456 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za izradu sirćeta za jelo
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (511 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak pečenja i suvi preparat kvasca za isti
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (743 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Aparat za zaštitu vina od kvarenja
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (961 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za dobivanje kvasca sposobnog za vrijenje, fabrikacijom kvasca na uzduhu, uporabom mela...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (663 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za spravljanje čistog alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1379 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za dobijanje organičkih tekućina, kao alkohola, iz vodenih otopina
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1561 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Postupak i uredjaj za izdvajanje vode iz alkohola putem azeotropske destilacije
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (7511 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Poboljšanja u izradi etil-alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (515 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za izradu etil-alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (644 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za dobijanje preparata kvasca
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (720 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Aparat za kontinualno destilisanje — rektifikovanje kljukova, koji sadrže acetona, etilnog alkoh...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1491 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak za spravljanje kvasa
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1995 kB)
1. TXT datoteka (23 kB)
Postupak za spravljanje anhidrida sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (417 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postopek za produciranje prešanega kvasca, posebno zračnega kvasca, z ali brez produciranja alko...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2073 kB)
1. TXT datoteka (24 kB)
Postupak i naprava za izradu kvasca po postupku provetravanja
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (5742 kB)
1. TXT datoteka (43 kB)
Kurilna priprava za kuhalne ponve
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1336 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Priprava za zračenje tekočin, zlasti začimb v fabrikaciji kvasa
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1050 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postopek za pridobivanje koncentrirane ocetne kisline iz razredčene ocetne kisline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (420 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za preradu vodenih rastvora masnih kiselina, naročito sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1641 kB)
1. TXT datoteka (15 kB)
Prijava za kontinuirno spravljanje ugljokiselih pića, pomoću vrenja
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (526 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za obradu voća, bilja i ostataka istih
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1082 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za dobijanje glacialne sirćetne kiseline iz vodenih rastvora sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (614 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za proizvodjenje trajnog kvasca, koji jako vri
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (576 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za bistrenje melase oksalnom kiselinom i fabrikaciju kvasca upotrebom diamoniumfosfata
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1288 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Aparati za neprekidnu izradu apsolutnog alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (5005 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za odvajanje smeša u tečnostima
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (516 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za izradu kvasca za pečenje od pivskog kvasca
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (754 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak za prevođenje ugljenih hidrata u aldehid i sirćetnu kiselinu
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (601 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postopek za proizvajanje anhidrida ocetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (514 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postopek za koncentracijo vodenih raztopin ocetne kisline in razporedbe za uporabo
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1021 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postopek za izdelovanje etanol vsebujočih pijač in drugih etanol vsebujočih nasladil
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (3774 kB)
1. TXT datoteka (46 kB)
Postupak za izradu anhidrita sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (611 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za istovremenu proizvodnju bezvodnog alkohola, koji sadrži vode sa raznim stepenima čis...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1935 kB)
1. TXT datoteka (17 kB)
Postupak za bistrenje melase za proizvodnju kvasca
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1097 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak sa izradu presovanog kvasca naročite jačine i izdržljivosti
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1016 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postopek za izdelovanje prešanih drož iz melase
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (567 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Uredjaj za spravljanje etil-alkohola, koji ne sadrži vode
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (856 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za odvodnjavanje etil-alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (651 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Spravljanje anhidrida sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (503 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za proizvođenje kvasca upotrebom komina (vinase) kao sredine za kulturu
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (548 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak vrenja za izradu alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (432 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za spravljanje sladovog preparata specijalnog ukusa za spravljanje piva u boji
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (365 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Kazan za kuvanje i za pečenje rakije
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (749 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupah za spravljanje diastatičhih ekstrakta slada
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1274 kB)
1. TXT datoteka (14 kB)
Postupak za istovremeno proizvodjenje alkohola, naročito metil-alkohola i amoniaka
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (734 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Veštačko starenje špirituoznih pića i parfema
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1028 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postopek za proizvajanje anhidrida ocetokiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (509 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Poboljšani postupak i uređaj za rektifikovanje nečistih alkoholnih tečnosti
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2485 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Postupak i uređaj za sprovađanje industrijskih alkoholnih vrenja
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1444 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Poboljšanje na uređaju za pečenje rakije
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1282 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Poboljšanja pri izradi etil-alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (465 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Rakiski kotao
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (871 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za spravjjanje alkohola bez patoke
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (648 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Naprava za proizvodjenje sirćeta
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1552 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Neprekidni postupak za dobijanje sirćetne kiseline u bezvodnom stanju, polazeći od njenih vodeni...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (928 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za izradu suvog kvasca
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (487 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za spravljanje sirćetne kiseline iz acetaldehida
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1687 kB)
1. TXT datoteka (13 kB)
Postupak i uređaj za filtriranje i prečišćavanje vina
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (799 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za spravljanje metil-alkohola iz metil-hlorida
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (866 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za spravljanje kvasca, osobito na vazduhu sušenog kvasca
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (756 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak za dobijanje encima sladi (diastaze i t. d.) kao sporednog proizvoda pri proizvodnji pi...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (704 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Aparatura za proizvodnju visokostepenog alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1579 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak i postrojenje za proizvodnju pića, koje ima vrlo malo ili nikako nema alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1163 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Postupak za spravljanje anhidrida sirćetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (955 kB)
1. TXT datoteka (9 kB)
Postupak za izradu visokoprocentnog sirćeta
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (420 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postopek za pridobivanje koncentrirane ocetne kisline iz razredčene ocetne kisline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1012 kB)
1. TXT datoteka (8 kB)
Etaže rektifikacionih aparata
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2122 kB)
1. TXT datoteka (12 kB)
Postupak za dobivanje kvasca, sposobnog za vrijenje, fabrikacijom kvasca na uzduhu
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (994 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Postupak vrenja za izradu alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (645 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za izdvajanje vode iz etilalkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (353 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za prečišćavanje i istovremeno oduzimanje vode od špiritusa direktno iz šire u kontinua...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1421 kB)
1. TXT datoteka (11 kB)
Postupak za izdvajanje škodljivih sastojaka, pri spravljanju piva iz tečnosti, pomoću ugljene ki...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2349 kB)
1. TXT datoteka (21 kB)
Postupak oksidisanja alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (643 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Postupak za izvodjenje previranja, koje se može primeniti za vina i druge proizvode, namenjene p...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (511 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postopek za koncentracijo vodenih raztopin octne kisline in rasporedbe za uporabo
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (2119 kB)
1. TXT datoteka (17 kB)
Postupak za proizvodnja sirćeta za konzervisanje
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (352 kB)
1. TXT datoteka (3 kB)
Postupak za spravljanje koncentrirane ocatne kiseline iz razrijedene ocatne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (962 kB)
1. TXT datoteka (10 kB)
Postupak za rektifikaciju alkohola
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (933 kB)
1. TXT datoteka (6 kB)
Postupak za sušenje kvasca
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (592 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak i sprava za fermentaciju i uzrevanje piva
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (1815 kB)
1. TXT datoteka (16 kB)
Neprekidni postupak za dobijanje sirćetne kiseline u bezvodnom stanju, polazeći od njenih vodeni...
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (670 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Konzervirana trajna pjenica
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (564 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postopek za pridobivanje koncentrirane ocetne kiseline iz razredčene ocetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (653 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Način jednovremenog spravljanja sirčetnog anhidrida i aldehida ili sirčetne kiseline
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (495 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
Postupak za prečišćavanje sirćetne kiseline, koja sadrži živu
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (517 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za rad u sušionicama hmelja
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (559 kB)
1. TXT datoteka (5 kB)
Postupak za isradu kalcijum tartarata
Vir:
Pivo, žganje, vino, kis, droži
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
1. PDF datoteka (464 kB)
1. TXT datoteka (4 kB)
stran
od 2
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100