Digitalna knjižnica Slovenije
Narodna in univerzitetna knjižnica
Splošne knjižnice
Celjsko območje
Vse knjižnice območja
Osrednja knjižnica Celje
Knjižnica Laško
Osrednja knjižnica Mozirje
Knjižnica Šentjur
Knjižnica Šmarje
Knjižnica Velenje
Medobčinska splošna knjižnica Žalec
Dolenjsko območje
Knjižnica Mirana Jarca Novo mesto
Knjižnica Brežice
Knjižnica Kočevje
Valvasorjeva knjižnica Krško
Knjižnica Miklova hiša, Ribnica
Gorenjsko območje
Mestna knjižnica Kranj
Občinska knjižnica Jesenice
Knjižnica A. T. Linharta, Radovljica
Knjižnica Ivana Tavčarja, Škofja Loka
Knjižnica dr. Toneta Pretnarja, Tržič
Goriško območje
Vse knjižnice območja
Goriška knjižnica Franceta Bevka Nova Gorica
Lavričeva knjižnica, Ajdovščina
Mestna knjižnica in čitalnica Idrija
Knjižnica Cirila Kosmača Tolmin
Koroško območje
Koroška osrednja knjižnica dr. Franca Sušnika Ravne na Koroškem
Knjižnica Radlje ob Dravi
Knjižnica Ksaverja Meška, Slovenj Gradec
Obalno-kraško območje
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper
Knjižnica Makse Samsa, Ilirska Bistrica
Mestna knjižnica Izola - Biblioteca civica di Isola->Matična knjižnica Izola
Mestna knjižnica Piran
Kosovelova knjižnica Sežana
Osrednjeslovensko območje
Mestna knjižnica Ljubljana
Knjižnica Jožeta Udoviča, Cerknica
Knjižnica Domžale
Knjižnica Grosuplje
Knjižnica Franceta Balantiča Kamnik
Knjižnica Litija
Knjižnica Logatec
Knjižnica Medvode
Cankarjeva knjižnica Vrhnika
Pomursko območje
Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota
Javni zavod Knjižnica Gornja Radgona
Splošna knjižnica Ljutomer
Spodnjedravsko območje
Knjižnica Ivana Potrča Ptuj
Knjižnica Franca Ksavra Meška Ormož
Štajersko območje
Mariborska knjižnica
Knjižnica Lenart
Knjižnica Josipa Vošnjaka Slovenska Bistrica
Druge knjižnice
Bayerische StaatsBibliotek
Centralna pravosodna knjižnica
Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani
Knjižnica Dušana Černeta Trst
Kraljeva knjižnica, Danska nacionalna knjižnica in univerzitetna knjižnica v Kopenhagnu
Narodna in študijska knjižnica
Österreichische Nationalbibliothek
Semeniška knjižnica
Slovenska študijska knjižnica Celovec
Škrabčeva knjižnica
Univerzitetna knjižnica Maribor
Arhivi in muzeji
Arhiv Republike Slovenije
Goriški muzej
Loški muzej Škofja Loka
Muzej in galerije mesta Ljubljana
Muzej Miklova hiša
Muzej novejše zgodovine Celje
Narodni muzej Slovenije
Pokrajinski arhiv Maribor
Pokrajinski muzej Kočevje
Prirodoslovni muzej Slovenije
Slovenian Museum and Archives - Slovenski muzej in arhiv
Slovenski etnografski muzej
Slovenski šolski muzej
Škofijski arhiv Koper
Meni
SLO
|
ENG
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
avtor
celotno besedilo
ključne besede
leto
naslov
vir
založnik
zbirka
IN
ALI
NE
NAPREDNO ISKANJE
O nas
Sodelovanje
Pogoji uporabe
dLib statistike
Seznam partnerjev
Novice
Virtualne razstave
Pišite nam
Moj dLib.si
Epošta
:
Geslo:
Prijava
Registriraj se!
Pozabljeno geslo
Število rezultatov iskanja: 25
Tip gradiva
knjige (11)
visokošolska dela (4)
znanstveno časopisje in članki (10)
Časopisje in članki - naslov
Acta agriculturae Slovenica (6)
Acta chimica slovenica (1)
Dela - Oddelek za geografijo Filozofske fakultete v Ljubljani (1)
Revija za geografijo (1)
Sanitarno inženirstvo (1)
Časopisje in članki - oblika
članki (10)
Jezik
angleški (15)
hrvaški (5)
nemški (3)
slovenski (18)
Leto izida
2003 (1)
2005 (1)
2008 (1)
2009 (3)
2010 (3)
2011 (1)
2012 (2)
2015 (1)
2017 (2)
2019 (5)
2022 (4)
2023 (1)
Izvor
Inštitut za sanitarno inženirstvo (1)
Narodna in univerzitetna knjižnica (11)
Slovensko kemijsko društvo (1)
Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta (10)
Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta (1)
Univerza v Mariboru, Filozofska fakulteta (1)
Vsebina
Kemijska tehnologija (25)
Ekonomija (1)
Kmetijstvo (1)
Medicina (5)
Socialno delo (1)
Založnik
= Biotechnical Educational Centre (1)
= University of Ljubljana Press (1)
A. Kuhar (1)
Biotehnical Educational Centre, Vocational College (1)
Biotehniška fakulteta (6)
Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo (5)
Biotehniški izobraževalni center (2)
Biotehniški izobraževalni center, Višja strokovna šola (1)
Filozofska fakulteta (1)
Guthmann-Peterson (1)
Inštitut za sanitarno inženirstvo (1)
K. Miklavec (1)
M. Jevšnik (1)
Slovenian Chemical Society (1)
Slovensko kemijsko društvo (1)
Šolski center (2)
Založba Univerze (1)
Znanstvena založba Filozofske fakultete (1)
Pravice
CC BY - priznanje avtorstva (1)
CC BY-NC-ND - priznanje avtorstva, nekomercialno, brez predelav (2)
CC BY-SA - priznanje avtorstva, deljenje pod istimi pogoji (1)
pravice pridržane (21)
Dostop
Omejen (namenski terminali v prostorih NUK) (8)
Prost (17)
Išči med rezultati (
25
)
Razvrsti po:
ustreznosti
ustreznosti
datumu naraščajoče
datumu padajoče
datumu objave naraščajoče
datumu objave padajoče
naslovu A-Z
naslovu Z-A
Are consumers in Slovenia concerned about the mountain quality food?
Avtorji:
Majkovič, Darja (avtor)
/
Borec, Andreja (avtor)
Vir:
Revija za geografijo
Številčenje: 2010, letnik 5,
številka 1
Izvor: Univerza v Mariboru, Filozofska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (136 kB)
1. TXT datoteka (1 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (470 kB)
1. TXT datoteka (45 kB)
Priprava ajdovih keksov za prehranske poskuse
Avtorji:
Vombergar, Blanka (avtor)
/
Gostenčnik, Darinka (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2005, letnik 85,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (268 kB)
1. TXT datoteka (34 kB)
Environmental impact evaluation of innovation in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2010, letnik 96,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (189 kB)
1. TXT datoteka (40 kB)
Water pre-treatment process in food industry
Avtorji:
Simonič, Marjana (avtor)
Vir:
Sanitarno inženirstvo
Številčenje: 2009, letnik 3,
številka 2
Izvor: Inštitut za sanitarno inženirstvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (632 kB)
1. TXT datoteka (29 kB)
Identification of environmental impact hot spots in traditional food production lines
Avtorji:
Osojnik Črnivec, Ilja Gasan (avtor)
/
Marinšek-Logar, Romana (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2009, letnik 94,
številka 1
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (272 kB)
1. TXT datoteka (25 kB)
The taste of place - a cultural journey into terroir
Avtorji:
Logar, Erik (avtor)
Vir:
Dela - Oddelek za geografijo Filozofske fakultete v Ljubljani
Številčenje: 2019,
številka 52
Izvor: Univerza v Ljubljani, Filozofska fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (808 kB)
1. TXT datoteka (7 kB)
Aditivi v živilih - prednosti in tveganja
Avtorji:
Poklar Ulrih, Nataša (urednik)
/
Abramovič, Helena (urednik)
/
Cigić, Blaž (urednik)
/
Pogačnik, Lea (urednik)
/
Prislan, Iztok (urednik)
/
Skrt, Mihaela (urednik)
/
Šegatin, Nataša (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (3132 kB)
1. TXT datoteka (666 kB)
Sodobni izzivi v prehranski verigi
Avtorji:
Gobec, Katja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (14 MB)
1. TXT datoteka (1251 kB)
JPEG datoteka (178 kB)
Živila, hranila in prehrana prihodnosti
Avtorji:
Mahnič, Nik (član uredniškega odbora)
/
Terpinc, Petra (član uredniškega odbora)
/
Vidrih, Rajko (član uredniškega odbora)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (8097 kB)
1. TXT datoteka (1259 kB)
JPEG datoteka (64 kB)
Sodobni izzivi v prehranski verigi
Avtorji:
Gobec, Katja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (671 kB)
1. TXT datoteka (153 kB)
JPEG datoteka (118 kB)
Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu, turizmu, izobraževanju in usposabljanju
Avtorji:
Grohar Gros, Eva (urednik)
/
Kržin Stepišnik, Jasna (urednik)
/
Ozimek, Boštjan (urednik)
/
Smole, Katarina (urednik)
/
Vidrih, Tjaša (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (19 MB)
1. TXT datoteka (2033 kB)
JPEG datoteka (120 kB)
Presence of nonylphenols in plastic films and their migration into food simulants
Avtorji:
Alfirević, Marjetka (avtor)
/
Križanec, Boštjan (avtor)
/
Vončina, Ernest (avtor)
/
Brodnjak-Vončina, Darinka (avtor)
Vir:
Acta chimica slovenica
Številčenje: 2011, letnik 58,
številka 1
Izvor: Slovensko kemijsko društvo
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (164 kB)
1. TXT datoteka (25 kB)
Ocena učinkov sprememb ekonomskih razmer v agroživilstvu z uporabo izračunljivega modela splošnega ravnotežja
Avtorji:
Kuhar, Aleš (avtor)
/
Erjavec, Emil (mentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
1. PDF datoteka (1422 kB)
1. TXT datoteka (447 kB)
Dostop v Repozitoriju Univerze
Dodatno študijsko gradivo za vaje iz živilske kemije
Avtorji:
Abramovič, Helena (avtor)
/
Cigić, Blaž (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (3514 kB)
1. TXT datoteka (172 kB)
JPEG datoteka (81 kB)
Vezane fenolne spojine polnozrnatih žitnih pripravkov kot sestavina funkcionalnih živil
Avtorji:
Terpinc, Petra (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2019, letnik 114,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (647 kB)
1. TXT datoteka (66 kB)
Vezane fenolne spojine polnozrnatih žitnih pripravkov kot sestavina funkcionalnih živil
Avtorji:
Terpinc, Petra (avtor)
Vir:
Acta agriculturae Slovenica
Številčenje: 2019, letnik 114,
številka 2
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
1. PDF datoteka (806 kB)
1. TXT datoteka (49 kB)
Živilstvo in prehrana med tradicijo in inovacijo
Avtorji:
Paš, Maja (urednik)
/
Smole Možina, Sonja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Trendi in izzivi v živilstvu, prehrani, gostinstvu in turizmu
Avtorji:
Kržin Stepišnik, Jasna (urednik)
/
Loborec, Vesna (urednik)
/
Vulić, Gordana (urednik)
/
Kostadinov, Marija (urednik)
/
Vidrih, Tjaša (urednik)
/
Ozimek, Boštjan (urednik)
/
Cvitkovič, Dejan (urednik)
/
Suwa-Stanojević, Milena (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Živilstvo in prehrana med tradicijo in inovacijo
Avtorji:
Paš, Maja (urednik)
/
Smole Možina, Sonja (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Temelji živilstva in prehrane
Avtorji:
Berčič Stefanović, Darinka (avtor)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Hrana, prehrana in mediji
Avtorji:
Korošec, Mojca (urednik)
/
Demšar, Lea (urednik)
/
Polak, Tomaž (urednik)
Vir:
knjige
Izvor: Narodna in univerzitetna knjižnica
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Integralno vrednotenje vključitve sistema HACCP pri zagotavljanju varnih živil
Avtorji:
Jevšnik, Mojca (avtor)
/
Raspor, Peter (mentor)
/
Hlebec, Valentina (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Vpliv prehranskih in zdravstvenih trditev ter simbolov na potrošnikovo izbiro živil
Avtorji:
Miklavec, Krista (avtor)
/
Pravst, Igor (mentor)
/
Pohar, Jurij (komentor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
Auswirkungen der Etablierung des International Food Standards (IFS) in Betrieben der österreichischen Ernährungswirtschaft
Avtorji:
Plank, Roswitha (avtor)
Izvor: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
(Obvezni izvod spletne publikacije)
Gradivo je dostopno v prostorih NUK na namenskih računalnikih
stran
od 1
zadetkov na stran:
5
10
25
50
100